Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Army of Darkness

Army of Darkness

01/02/2016 | Flixfilm

Se Army of Darkness på Netflix

Indspilningsår: 1992
Genre: Comedy, Horror
Instruktør: Sam Raimi
Skuespillere: Bruce Campbell, Embeth Davidtz, Marcus Gilbert, Ian Abercrombie
Spilletid: 81 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.5

Handling: En gammel bog fører en butiksassistent og hans gamle bil tilbage i tiden til en mørk tidsalder, hvor han må kæmpe mod udøde væsner for at overleve.

Army of Darkness havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Army of Darkness på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Army of Darkness ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Army of Darkness stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Army of Darkness, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Army of Darkness er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar