Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Army of the Dead

Army of the Dead

21/05/2021 | Flixfilm

Army of the Dead på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Crime, Drama
Instruktion: Zack Snyder
Skuespillere: Dave Bautista, Ella Purnell, Ana de la Reguera
Spilletid: 148 min
Land: United States
Sprog: Bable, Polish, English, Spanish, German, French
IMDb-karakter: 5.7

Handling: Efter et zombie-udbrud i Las Vegas satser en gruppe lejesoldater alt og vover sig ind i karantænezonen for at gennemføre deres største kup nogensinde.Se Army of the Dead på Netflix
Anmeldelse: Army of the Dead

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Army of the Dead havde premiere på Netflix Danmark den 21. maj, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Army of the Dead på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Army of the Dead ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Army of the Dead stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Army of the Dead, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Army of the Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar