Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Army of Thieves

Army of Thieves

29/10/2021 | Flixfilm

Se Army of Thieves på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Matthias Schweighöfer
Skuespillere: Matthias Schweighöfer, Nathalie Emmanuel, Ruby O. Fee
Spilletid: 127 min
Land: Germany, United States
Sprog: English, French, German, Czech, Portuguese
IMDb-karakter: 6.4

Handling: I denne forløber til Army of the Dead rekrutterer en mystisk kvinde bankassistenten Dieter til at hjælpe hendes bande med at åbne tre pengeskabe flere steder i Europa.

Army of Thieves havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Army of Thieves på YouTube.Se Army of Thieves på NetflixAnmeldelse: Army of Thieves

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Army of Thieves ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Army of Thieves stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Army of Thieves, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Army of Thieves er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar