Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arn

15/12/2019 | Flixfilm

Se Arn på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Action, Drama, Romance
Instruktion: N/A
Skuespillere: Joakim Nätterqvist, Sofia Helin, Stellan Skarsgård
Spilletid: 264 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish
IMDb-karakter: 7.4

Handling: Denne episke fortælling, baseret på korstogsserien af Jan Guillou, er fyldt med modige riddere og brutale kampe og handler om den svenske korsfarer Arn.

Arn (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arn på YouTube.Se Arn på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arn (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arn (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arn, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arn er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar