Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arne Dahl

Arne Dahl

15/12/2019 | Flixfilm

Se Arne Dahl på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Crime, Drama, Mystery
Instruktion: Harald Hamrell
Skuespillere: Malin Mases Arvidsson, Irene Lindh, Claes Ljungmark
Spilletid: 178 min
Land: Sweden
Sprog: Swedish, English, Russian
IMDb-karakter: 6.8

Handling: De syv elitemedlemmer af "A-gruppen" har til opgave at løse de mest komplicerede forbrydelser i Sverige. Sagerne rummer alt fra mord og narkosmuglig til spionage.

Arne Dahl (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arne Dahl på YouTube.Se Arne Dahl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arne Dahl (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arne Dahl (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arne Dahl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arne Dahl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Arne Dahl

  1. Søren Falsig - kl. 10:33, 07-11-2015:

    Hvornår kan man se de sidste film i A-gruppen serien?
    Synes vi har ventet længe nu.

  2. Jørgen - kl. 20:54, 04-05-2020:

    Hvornår sendes 2. Sæson af A gruppen igen.

    Skriv kommentar