Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arnold

07/06/2023 | Flixfilm

Arnold på Netflix

Produktionsår: 2023
Genre: Documentary, Biography
Instruktion: N/A
Skuespillere: Arnold Schwarzenegger, James Cameron, Ken Waller
Spilletid: N/A
Land: United States
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 8.0

Handling: Denne dokumentarserie går tæt på Arnold Schwarzeneggers mangefacetterede liv og karriere – fra feteret bodybuilder til Hollywood-ikon og politiker.Se Arnold på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Arnold (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 7. juni, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arnold på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Arnold (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arnold (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arnold, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arnold er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar