Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Around the World in 80 Days

Around the World in 80 Days

14/06/2022 | Flixfilm

Around the World in 80 Days på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En frygtsom abe og en modig frø tager på en fantastisk rejse gennem både sne og sand og over havet for at nå hele jorden rundt på rekordtid.

Around the World in 80 Days havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Around the World in 80 Days på YouTube.Se Around the World in 80 Days på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Around the World in 80 Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Around the World in 80 Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Around the World in 80 Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Around the World in 80 Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar