Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arq

16/09/2016 | Flixfilm

Se Arq på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Tony Elliott
Skuespillere: Robbie Amell, Rachael Taylor, Shaun Benson, Gray Powell
Spilletid: 88 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Et par er fanget i et laboratorium og en tidsløkke, hvor de forsvarer sig mod fjender, mens de beskytter en ny energikilde, der kan redde menneskeheden.


Se Arq på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArq havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arq ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arq herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arq er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arq stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar