Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arq

16/09/2016 | Flixfilm

Arq på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Action, Sci-Fi, Thriller
Instruktion: Tony Elliott
Skuespillere: Robbie Amell, Rachael Taylor, Shaun Benson
Spilletid: 88 min
Land: Canada, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Handling: Et par er fanget i et laboratorium og en tidsløkke, hvor de forsvarer sig mod fjender, mens de beskytter en ny energikilde, der kan redde menneskeheden.

Arq havde premiere på Netflix Danmark den 16. september, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arq på YouTube.Se Arq på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Arq ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arq stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arq, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arq er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar