Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Arrested Development’ forsvinder fra Netflix

‘Arrested Development’ forsvinder fra Netflix

16/02/2023 | Flixfilm

Én af Netflix’ første originale serier forlader snart streamingtjenesten.

Der er tale om den stjernespækkede kultserie ‘Arrested Development’ med bl.a. Jason Bateman (‘Ozark‘), Michael Crea (‘Juno’) og Will Arnett (‘BoJack Horseman‘).

Det skriver flere amerikanske medier.

Flixfilm kan bekræfte, at serien om den dysfunktionel rigmandsfamilie, Bluth, som prøver at komme på rette spor efter familiens overhovede har drevet lyssky forretninger, står til at forsvinde fra Netflix i Danmark den 14. marts.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed skal man skynde se at streame den Emmy-vindende amerikanske komedieserie færdig inden at den ikke længere vil være tilgænglig.

Mediet Variety skriver, at Netflix ikke længere har rettighederne til at vise ‘Arrested Development’, hvilket er lidt opsigtsvækkende eftersom Netflix producerede sæson 4 og 5 af serien.

‘Arrested Development’ blev oprindeligt droppet efter tre sæsoner på tv-kanalen Fox, men i 2012 overtog Netflix rettighederne og satte gang i produktionen af nye afsnit – syv år efter at serien oprindeligt stoppede.

LÆS OGSÅ:   Se den magiske trailer til 'The Imaginary' - Skabt af tidligere Studio Ghibli talenter

Femte sæson af serien, som havde titlen ‘Familie på Livstid’ da den blev vist på dansk tv før den kom på Netflix, fulgte efter i 2018.

Foruden allerede nævnte medvirker også Tony Hale, Portia De Rossi, Alia Shawkat, David Cross, Jeffrey Tambor og Jessica Walter i serien, som gennem de fem sæsoner har budt på en stjernerække af gæsteskuespillere som Ben Stiller, Liza Minnelli, Seth Rogen, Kristen Wiig, Conan O’Brien, Andy Richter, Terry Crews og John Slattery.

Se ‘Arrested Development‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar