Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Arrested Development sæson 5 tæt på at blive en realitet

Arrested Development sæson 5 tæt på at blive en realitet

12/01/2017 | Flixfilm

Der er blevet sagt og skrevet meget om Arrested Development sæson 5 de seneste par år og selvom en af seriens skuespillere bekræftede på direkte tv i 2014, at serien ville vende tilbage, har det været meget sparsomt med informationer.

Nu er der dog endelig udvikling i sagen, da producer Brian Grazer forleden udtalte til det amerikanske medie Deadline, at alle seriens skuespillere er klar til at vende tilbage til serien og den endelige bekræftelse kun er få uger væk.

Dermed kan man se frem til et gensyn med Jason Bateman, Michael Cera, Portia de Rossi, Jeffrey Tambor, Tony Hale, Will Arnett, David Cross og Alia Shawkat, som alle har bærende roller i Arrested Development.

Årsagen til det mildestalt lange forhandlingsforløb, skal findes hos rollebesætningen og deres andre forpligtelser. Brian Grazer uddybder;

– “Jeg tror, vi har formået at skabe en konstruktion og arbejdsgang for alle skuespillere, således de stadig kan lave film og gøre andre ting ved siden af serien. Så vi er virkelig tæt på – jeg tror inden for de næste par uger”.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Per Fly laver ny dansk krimiserie til Netflix; 'Reservatet'

Allerede i august 2014 bekræftede Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix og skuespiller Will Arnett, at der ville komme en ny sæson, mens Brian Grazer i 2015 udtalte, at den nye sæson 5 ville blive på 17 afsnit. Hvorvidt dette stadig er gældende er ikke bekræftet.

Se Will Arnett bekræfte Arrested Development sæson 5 i 2014 her: Netflix bekræfter Arrested Development.

Streamingtjenesten Netflix genoplivede serien Arrested Development (Familie på Livstid) i 2013 og lavede en sæson 4 – syv år efter at sinde oprindelig stoppede.

Den nye sæson fik dog en blandet modtagelse bl.a. fordi seriens skuespillere ikke var samlet i alle afsnit. Skaberne har tidligere udmeldt, at dette skyldes de mange konflikter med at få datoer til at passe. Flere af seriens skuespillere tæller bl.a. Jason Bateman, Will Arnett, David Cross og Michael Cera. Skuespillere, som siden første sæson i 2003 har fået gang i karrieren.

Se Arrested Development sæson 1-4 på Netflix Danmark.
Skriv kommentar