Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Arrested Development vender tilbage i 2016

Arrested Development vender tilbage i 2016

07/06/2015 | Flixfilm

Arrested Development Netflix DanmarkKomedieserien Arrested Development har længe være omgæret af mange rygter om hvorvidt der vil komme en ny sæson. Til trods for at seriens skuespillere, producere og til dels Netflix allerede har givet grønt lys til nye episoder, så mangler stadig den endelige og officielle bekræftelse.

Nu har med-skaberen Brian Grazer imidlertid smidt mere brænde på bålet, da han i et radioprogram/podcast forleden fortalte, at produktionen af den nye sæson vil begynde i januar eller februar 2016, og efterfølgende få premiere på Netflix fire måneder efter. Det skriver Deadline. Det har tidligere været fremme, at sæson 5 skulle blive på 17 episoder.

Alle seriens originale skuespillere skulle øjensynligt også være klar på endnu en omgang. Det er højst sandsynligt rollebesætningen, som skaber problemer for Arrested Development, for da den i sin tid blev udviklet i 2006 var ingen af skuespillerne særligt berømte, men siden har mange af fået en stor karriere inden for branchen. Det gælder bl.a. Jason Bateman, Micheal Cera, Will Arnett og David Cross.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 51 – 2022)

Der blev oprindelig lavet tre sæsoner af Arrested Development, men grundet lave seertal blev serien droppet af tv-stationen Fox. Serien tiltrak sig dog mere og mere opmærksomhed, hvilket fik Netflix til at genoplive Arrested Development og lave en fjerde sæson, som fik premiere i 2013.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar