Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Arrested Development vender tilbage til Netflix

Arrested Development vender tilbage til Netflix

25/09/2013 | Flixfilm

arrested development 5 film netflixVi har tidligere skrevet, at streamingtjenesten Netflix var meget interesseret i at lave en ny sæson af Arrested Development, men at forhandlingerne med skuespillerne stadig var i gang. Nu er Netflix dog kommet med nye udtalelser som antyder, at forhandlingerne er ved at være på plads.

Ted Sarandos, indholdschef hos Netflix, udtalte nemlig forleden ved en konference, at der er ingen tvivl om at Arrested Development vender tilbage til Netflix. Det er dog usikkert om der bliver tale om en sæson 5 eller en regulær spillefilm. Seriens skabere har nemlig i længere tid udtrykt ønske om, at lave Arrested Development i spillefilmslængde. Det er desuden ikke planlagt hvornår optagelserne eventuelt vil starte, da Netflix stadig i gang med planlægningen, som er lidt af et puslespil, da alle seriens skuespillere har gang i andre projekter.

LÆS OGSÅ:   De 5 mest sete film på Netflix lige nu

Arrested Development er en amerikanske komedieserie om en dysfunktionel familie, som prøver at komme på rette spor efter familiens overhovede har drevet lyssky forretninger. Serien blev oprindeligt droppet efter tre sæsoner, men Netflix valgte efterfølgende at lave en fjerde sæson, der tidligere på året fik eksklusiv premiere på streaming-tjenesten. Blandt seriens medvirkende finder man Jason Bateman, Will Arnett, Portia de Rossi og Tony Hale.

Den politiske serie House of Cards, thrilleren Hemlock Grove og fængselsdramaet Orange Is the New Black får alle en sæson 2, bekræfter Netflix.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar