Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arrested Development

Arrested Development

15/03/2019 | Flixfilm

Se Arrested Development på Netflix

Indspilningsår: 2003–
Genre: Comedy
Instruktør: N/A
Skuespillere: Jason Bateman, Portia de Rossi, Will Arnett, Michael Cera
Spilletid: 22 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.8

Beskrivelse: Den Emmy-vindende historie om en rig familie, der mistede alt, og sønnen, der intet andet valg havde, end at holde sammen på familien.


Se Arrested Development på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArrested Development (Sæson 5) havde premiere på Netflix Danmark den 15. marts, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arrested Development (Sæson 5) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arrested Development herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arrested Development er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arrested Development (Sæson 5) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar