Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arrietty

01/03/2020 | Flixfilm

Arrietty på Netflix

Produktionsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Drama
Instruktion: Hiromasa Yonebayashi
Skuespillere: Amy Poehler, Will Arnett, Mirai Shida
Spilletid: 94 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Handling: Da en lillebitte "låner" kaldet Arrietty bliver venner med en dreng, der er meget større end hende, må hun også beskytte sin familie mod hans tårnhøje ældre.

Arrietty (Arriettys hemmelige verden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arrietty på YouTube.Se Arrietty på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arrietty (Arriettys hemmelige verden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arrietty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arrietty, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arrietty (Arriettys hemmelige verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar