Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arrietty

01/03/2020 | Flixfilm

Se Arrietty på Netflix

Indspilningsår: 2010
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Hiromasa Yonebayashi
Skuespillere: Saoirse Ronan, Tom Holland, Mark Strong, Moises Arias
Spilletid: 94 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Da en lillebitte "låner" kaldet Arrietty bliver venner med en dreng, der er meget større end hende, må hun også beskytte sin familie mod hans tårnhøje ældre.


Se Arrietty på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArrietty (Arriettys hemmelige verden) havde premiere på Netflix Danmark den 1. marts, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arrietty (Arriettys hemmelige verden) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arrietty herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arrietty (Arriettys hemmelige verden) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arrietty stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar