Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arrival

20/03/2021 | Flixfilm

Se Arrival på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktion: Denis Villeneuve
Skuespillere: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker
Spilletid: 116 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Russian, Mandarin
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En sprogforsker skal finde en metode til at kommunikere med rumvæsner, som er landet på Jorden, og opdager et link mellem det væsentlige for menneskeheden og hende selv.

Arrival havde premiere på Netflix Danmark den 20. marts, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Arrival på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arrival ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arrival stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arrival, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arrival er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar