Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arrival

20/09/2018 | Flixfilm

Se Arrival på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi, Thriller
Instruktør: Denis Villeneuve
Skuespillere: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker, Michael Stuhlbarg
Spilletid: 116 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Russian, Mandarin
IMDb-karakter: 7.9

Beskrivelse: En sprogforsker skal finde en metode til at kommunikere med rumvæsner, som er landet på Jorden, og opdager et link mellem det væsentlige for menneskeheden og hende selv.


Se Arrival på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArrival havde premiere på Netflix Danmark den 20. september, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arrival ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arrival herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arrival er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arrival stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar