Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arrival

01/05/2023 | Flixfilm

Arrival på Netflix

Produktionsår: 2016
Genre: Drama, Mystery, Sci-Fi
Instruktion: Denis Villeneuve
Skuespillere: Amy Adams, Jeremy Renner, Forest Whitaker
Spilletid: 116 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Russian, Mandarin
IMDb-karakter: 7.9

Handling: En sprogforsker skal finde en metode til at kommunikere med rumvæsner, som er landet på Jorden, og opdager et link mellem det væsentlige for menneskeheden og hende selv.Se Arrival på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Arrival havde premiere på Netflix Danmark den 1. maj, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arrival på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Arrival ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arrival stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arrival, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arrival er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar