Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Arrow’ sæson 7 snart på Netflix

‘Arrow’ sæson 7 snart på Netflix

17/02/2020 | Flixfilm

Arrow sæson 7 snart på NetflixNu kan du danske fans af superhelten med bue og pil godt begynde at glæde sig for Netflix har netop afsløret, at syvende sæson af ‘Arrow’ får premiere på Netflix Danmark den 1. marts.

Det bekræfter Netflix til Flixfilm.dk.

Mange fans har de seneste par måneder efterspurgt nye afsnit af serien, som seneste blev opdateret med en ny sæson af Netflix i januar 2019.

Serien ‘Arrow’ er baseret på DC Comics superheltekarakter Green Arrow, og fortæller historien om, hvordan Oliver Queen gik fra en at være en forkælet rigmandssøn til superhelt efter at have været strandet på en øde ø i flere år.

Artiklen fortsætter under annoncen

Fem år senere vender han tilbage, som en forandret mand, der med en bue er fast besluttet på at rydde op i byen, som en hætteklædt selvtægtsmand.

Den syvende sæson starter efter Oliver Queens chokerende beslutning om at afsløre sig selv som Green Arrow har han tilbragt de sidste fem måneder i fængsel, hvor han prøver at holde en lav profil.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Strays'

Imens forsøger resten af hans team at beskytte Star City, men snart må de alle kæmpe mod en ny formidabel modstander, da endnu en hensynsløs skurk melder sig på banen.

Sæson 7 er på 22 episoder og de kan alle ses med det samme.

I USA er ‘Arrow’ sæson 8 netop løbet over skærmen og det er samtidig blevet annonceret, at det er det sidste vi kommer til at se til superhelten i denne omgang, da produktionsselskabet har valgt at ligge serien i graven. Hvornår den sidste og ottende sæson lander på Netflix vides endnu ikke, men det bliver formentlig først i slutningen af 2020 eller start 2021.

Se ‘Arrow‘ på Netflix Danmark. Sæson 7 kan ses fra den 1. marts 2020.2 kommentarer til ‘Arrow’ sæson 7 snart på Netflix

  1. Oliver - kl. 20:25, 18-02-2020:

    Det sku fking trist han dør i s8

  2. Carsten Gottlieb Dam - kl. 04:44, 19-02-2020:

    Oliver han er død i sæson 7

Skriv kommentar