Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Arsenal

02/02/2018 | Flixfilm

Se Arsenal på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Steven C. Miller
Skuespillere: Nicolas Cage, John Cusack, Adrian Grenier, Johnathon Schaech
Spilletid: 97 min
Land: USA, Canada
Sprog: English
IMDb-karakter: 4.0

Beskrivelse: En ærlig forretningsmand tvinges til at bryde reglerne, da en ond gangster kidnapper hans uduelige bror og beder om løsepenge.


Se Arsenal på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arsenal havde premiere på Netflix Danmark den 2. februar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arsenal ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Arsenal:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arsenal er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arsenal stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar