Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arsenic and Old Lace

Arsenic and Old Lace

01/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Arsenic and Old Lace på Netflix

Indspilningsår: 1944
Genre: Comedy, Crime, Thriller
Instruktør: Frank Capra
Skuespillere: Cary Grant, Priscilla Lane, Raymond Massey, Jack Carson
Spilletid: 118 min
Land: USA
Sprog: English, German
IMDb-karakter: 8.0

Resumé: Fabelagtigt skuespil karakteriserer denne vittige filmatisering af teatersuccesen fra Broadway om to småskøre gammeljomfruer med en besynderlig hobby.


Se Arsenic and Old Lace på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arsenic and Old Lace havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arsenic and Old Lace ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arsenic and Old Lace herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arsenic and Old Lace er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arsenic and Old Lace stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar