Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arsenio Hall: Smart & Classy

Arsenio Hall: Smart & Classy

29/10/2019 | Flixfilm

Arsenio Hall: Smart & Classy på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Brian Volk-Weiss
Skuespillere: Arsenio Hall
Spilletid: 63 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Handling: I sin første standup-special taler Arsenio Hall om det at blive ældre, de skiftende tider, kulturelle ændringer, sociale problemer og sågar generende babytæer.

Arsenio Hall: Smart & Classy havde premiere på Netflix Danmark den 29. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arsenio Hall: Smart & Classy på YouTube.Se Arsenio Hall: Smart & Classy på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Arsenio Hall: Smart & Classy ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arsenio Hall: Smart & Classy stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arsenio Hall: Smart & Classy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arsenio Hall: Smart & Classy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar