Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Art Trails of the Riviera

Art Trails of the Riviera

30/07/2022 | Flixfilm

Art Trails of the Riviera på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: History
Instruktion: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: N/A
Land: United Kingdom
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Handling: Kom med til Sydfrankrig, og se værker af malere, der har præget kunstverdenen, fra Matisse til Marc Chagall.

Art Trails of the Riviera havde premiere på Netflix Danmark den 30. juli, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Art Trails of the Riviera på YouTube.Se Art Trails of the Riviera på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Art Trails of the Riviera ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Art Trails of the Riviera stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Art Trails of the Riviera, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Art Trails of the Riviera er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar