Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthdal Chronicles

Arthdal Chronicles

12/06/2019 | Ingen kommentarer

Se Arthdal Chronicles på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.


Se Arthdal Chronicles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arthdal Chronicles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arthdal Chronicles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arthdal Chronicles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arthdal Chronicles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthdal Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore