Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthdal Chronicles

Arthdal Chronicles

12/06/2019 | Flixfilm

Arthdal Chronicles på Netflix

Produktionsår: 2019–
Genre: Action, Drama, Fantasy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Song Joong-ki, Kim Ji-Won, Jang Dong-Gun
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.3

Handling: I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.

Arthdal Chronicles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arthdal Chronicles på YouTube.Se Arthdal Chronicles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arthdal Chronicles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthdal Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arthdal Chronicles, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arthdal Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar