Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthdal Chronicles

Arthdal Chronicles

12/06/2019 | Flixfilm

Se Arthdal Chronicles på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Drama, Fantasy, History, Romance
Instruktør: N/A
Skuespillere: Joong-Ki Song, Ji-Won Kim, Dong-Gun Jang, Ok-bin Kim
Spilletid: 80 min
Land: South Korea
Sprog: Korean
IMDb-karakter: 8.4

Handling: I det sagnomspundne land Arth kæmper indbyggerne i oldtidsbyen Arthdal og de omkringliggende områder om magten, mens de opbygger et nyt samfund.Se Arthdal Chronicles på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arthdal Chronicles (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 12. juni, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arthdal Chronicles (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.


Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arthdal Chronicles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthdal Chronicles (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar