Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthur and the Invisibles

Arthur and the Invisibles

02/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Arthur and the Invisibles på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Family, Fantasy
Instruktør: Luc Besson
Skuespillere: Freddie Highmore, Mia Farrow, Ron Crawford, Penny Balfour
Spilletid: 94 min
Land: France
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: 10-årige Arthur opdager en verden af bittesmå folk, der lever i hans baghave. Dette fund kan rumme hemmeligheden til at redde hans hjem.


Se Arthur and the Invisibles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arthur and the Invisibles havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arthur and the Invisibles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arthur and the Invisibles herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arthur and the Invisibles er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthur and the Invisibles stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar