Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthur and the Invisibles

Arthur and the Invisibles

02/04/2019 | Flixfilm

Se Arthur and the Invisibles på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Luc Besson
Skuespillere: Freddie Highmore, Mia Farrow, Ron Crawford, Penny Balfour
Spilletid: 94 min
Land: France, USA, UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: 10-årige Arthur opdager en verden af bittesmå folk, der lever i hans baghave. Dette fund kan rumme hemmeligheden til at redde hans hjem.


Se Arthur and the Invisibles på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArthur and the Invisibles havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arthur and the Invisibles ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arthur and the Invisibles herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arthur and the Invisibles er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthur and the Invisibles stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar