Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthur and the Revenge of Maltazard

Arthur and the Revenge of Maltazard

02/04/2019 | Ingen kommentarer

Se Arthur and the Revenge of Maltazard på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: I en efterfølger til Arthur og Minimoyserne hjælper Arthur Selenia til den fortabte by Necropolis, som styres af Maltazard, hvis onde undersåtter jager dem.


Se Arthur and the Revenge of Maltazard på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Arthur and the Revenge of Maltazard havde premiere på Netflix Danmark den 2. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Arthur and the Revenge of Maltazard ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Arthur and the Revenge of Maltazard herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Arthur and the Revenge of Maltazard er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthur and the Revenge of Maltazard stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar