Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Arthur Christmas

Arthur Christmas

07/01/2015 | Flixfilm

Arthur Christmas på Netflix

Produktionsår: 2011
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: Sarah Smith, Barry Cook
Skuespillere: James McAvoy, Jim Broadbent, Bill Nighy
Spilletid: 97 min
Land: United Kingdom, United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: På Julemandens superhemmelige legetøjsfabrik udvælger Julemanden sin søn Arthur til at tage på en ultravigtig julemission.

Arthur Christmas havde premiere på Netflix Danmark den 7. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Arthur Christmas på YouTube.Se Arthur Christmas på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Arthur Christmas ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Arthur Christmas stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Arthur Christmas, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Arthur Christmas er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar