Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Artifact

01/11/2014 | Flixfilm

Artifact på Netflix

Produktionsår: 2012
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Jared Leto
Skuespillere: Jared Leto, Shannon Leto, Tomo Milicevic
Spilletid: 103 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.9

Handling: Denne dokumentar følger Jared Letos band 30 Seconds to Mars under indspilningen af albummet "This is War", mens de kæmper mod giganten EMI i en retssag.

Artifact havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Artifact på YouTube.Se Artifact på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Artifact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Artifact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Artifact, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Artifact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar