Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Artifact

01/11/2014 | Flixfilm

Se Artifact på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Music
Instruktør: Jared Leto
Skuespillere: Jared Leto, Shannon Leto, Tomo Milicevic, Irving Azoff
Spilletid: 103 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Beskrivelse: Denne dokumentar følger Jared Letos band 30 Seconds to Mars under indspilningen af albummet "This is War", mens de kæmper mod giganten EMI i en retssag.


Se Artifact på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkArtifact havde premiere på Netflix Danmark den 1. november, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Artifact ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Artifact herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Artifact er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Artifact stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar