Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aruna and Her Palate

Aruna and Her Palate

01/01/2020 | Flixfilm

Se Aruna and Her Palate på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sammen med tre venner bruger en epidemiolog sin landsdækkende efterforskning af fugleinfluenzaen som en chance for at prøve lokale delikatesser undervejs.

Aruna and Her Palate havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Aruna and Her Palate på YouTube.Se Aruna and Her Palate på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Aruna and Her Palate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aruna and Her Palate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Aruna and Her Palate, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Aruna and Her Palate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar