Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Aruna and Her Palate

Aruna and Her Palate

01/01/2020 | Flixfilm

Se Aruna and Her Palate på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Sammen med tre venner bruger en epidemiolog sin landsdækkende efterforskning af fugleinfluenzaen som en chance for at prøve lokale delikatesser undervejs.


Se Aruna and Her Palate på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Aruna and Her Palate havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Aruna and Her Palate ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Aruna and Her Palate:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Aruna and Her Palate er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Aruna and Her Palate stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar