Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » As Above, So Below

As Above, So Below

01/07/2023 | Flixfilm

As Above, So Below på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Horror, Mystery, Thriller
Instruktion: John Erick Dowdle
Skuespillere: Perdita Weeks, Ben Feldman, Edwin Hodge
Spilletid: 93 min
Land: United States, France
Sprog: English, French, Latin, Persian
IMDb-karakter: 6.2

Handling: En smuk gravrøver og hendes slæng er på skattejagt i Paris' katakomber og ender i en djævelsk underverden.Se As Above, So Below på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

As Above, So Below havde premiere på Netflix Danmark den 1. juli, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til As Above, So Below på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om As Above, So Below ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at As Above, So Below stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame As Above, So Below, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til As Above, So Below er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar