Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » As Good as It Gets

As Good as It Gets

15/06/2021 | Flixfilm

Se As Good as It Gets på Netflix

Produktionsår: 1997
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: James L. Brooks
Skuespillere: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear
Spilletid: 139 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: En bitter kontrolfreak af en forfatters verden falder fra hinanden, da han trækkes ind en stresset, enlig mors og sin homoseksuelle nabos liv.

As Good as It Gets havde premiere på Netflix Danmark den 15. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se As Good as It Gets på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om As Good as It Gets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at As Good as It Gets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame As Good as It Gets, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til As Good as It Gets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar