Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » As Good as It Gets

As Good as It Gets

15/07/2019 | Flixfilm

Se As Good as It Gets på Netflix

Indspilningsår: 1997
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktør: James L. Brooks
Skuespillere: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear, Cuba Gooding Jr.
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: En bitter kontrolfreak af en forfatters verden falder fra hinanden, da han trækkes ind en stresset, enlig mors og sin homoseksuelle nabos liv.


Se As Good as It Gets på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


As Good as It Gets havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om As Good as It Gets ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til As Good as It Gets:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til As Good as It Gets er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at As Good as It Gets stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar