Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » As It Is in Heaven

As It Is in Heaven

01/06/2020 | Flixfilm

Se As It Is in Heaven på Netflix

Indspilningsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Music, Romance
Instruktør: Kay Pollak
Skuespillere: Michael Nyqvist, Frida Hallgren, Helen Sjöholm, Lennart Jähkel
Spilletid: 133 min
Land: Sweden, Denmark
Sprog: Swedish, English, Italian
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Dette Oscar-nominerede drama fortæller historien om landsbydrengen Daniel Dareus, der forlod sin hjemstavn for at blive en berømt dirigent.


Se As It Is in Heaven på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


As It Is in Heaven havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om As It Is in Heaven ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til As It Is in Heaven:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til As It Is in Heaven er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at As It Is in Heaven stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar