Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » As the Crow Flies

As the Crow Flies

03/06/2022 | Flixfilm

As the Crow Flies på Netflix

Produktionsår: 2022–
Genre: Drama
Instruktion: N/A
Skuespillere: Birce Akalay, Miray Daner, Ibrahim Celikkol
Spilletid: N/A
Land: Turkey
Sprog: Turkish
IMDb-karakter: 6.3

Handling: En ung fan møver sig ind i en garvet nyhedsværts redaktion, men må snart indse bagsiden af ambitioner, misundelse og ønsket om at blive set.

As the Crow Flies (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 3. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til As the Crow Flies på YouTube.Se As the Crow Flies på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om As the Crow Flies (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at As the Crow Flies (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame As the Crow Flies, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til As the Crow Flies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar