Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » As the Light Goes Out

As the Light Goes Out

27/09/2019 | Flixfilm

Se As the Light Goes Out på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Action, Drama
Instruktør: Chi-Kin Kwok
Skuespillere: Nicholas Tse, Shawn Yue, Simon Yam, Jun Hu
Spilletid: 115 min
Land: Hong Kong
Sprog: Cantonese, Mandarin
IMDb-karakter: 6.2

Beskrivelse: Juleaften i Hongkong kæmper brandmænd mod en lagerbrand, der truer med at efterlade hele byen i mørke.


Se As the Light Goes Out på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAs the Light Goes Out havde premiere på Netflix Danmark den 27. september, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om As the Light Goes Out ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til As the Light Goes Out herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til As the Light Goes Out er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at As the Light Goes Out stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar