Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult

Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult

15/01/2015 | Ingen kommentarer

Se Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Da en mand ved et tilfælde lave en vandpumpe, der er så kraftig at den finder olie i stedet, erklærer han sin landsby en selvstændig stat for at beskytte sin opdagelse.


Se Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar