Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult

Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult

15/01/2015 | Flixfilm

Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da en mand ved et tilfælde lave en vandpumpe, der er så kraftig at den finder olie i stedet, erklærer han sin landsby en selvstændig stat for at beskytte sin opdagelse.

Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på YouTube.Se Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar