Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult

Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult

15/01/2015 | Flixfilm

Se Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Da en mand ved et tilfælde lave en vandpumpe, der er så kraftig at den finder olie i stedet, erklærer han sin landsby en selvstændig stat for at beskytte sin opdagelse.


Se Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult havde premiere på Netflix Danmark den 15. januar, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.


Fortæl os hvad du synes om Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Åsa-Nisse – Wälkom to Knohult stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar