Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asakusa Kid

Asakusa Kid

09/12/2021 | Flixfilm

Asakusa Kid på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Biography, Drama
Instruktion: Gekidan Hitori
Skuespillere: Gina Su, Keiko Agena, Feodor Chin
Spilletid: 122 min
Land: Japan
Sprog: Japanese
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Før Takeshi Kitano blev kendt, var han i lære hos den legendariske komiker Fukami fra Asakusa. Men i takt med at hans popularitet vokser, er hans mentors for nedadgående.

Asakusa Kid havde premiere på Netflix Danmark den 9. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Asakusa Kid på YouTube.Se Asakusa Kid på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Asakusa Kid ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asakusa Kid stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Asakusa Kid, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Asakusa Kid er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar