Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ascension

Ascension

05/02/2016 | Flixfilm

Se Ascension på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tricia Helfer, Gil Bellows, Brian Van Holt, Andrea Roth
Spilletid: 231 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Handling: Et halvt århundrede efter et amerikansk rumskibs opsendelse i 1963 rystes det af et mord, der truer med at afsløre hemmeligheder om ekspeditionens egentlige formål.

Ascension havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ascension på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ascension ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ascension stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ascension, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ascension er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar