Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ascension

Ascension

05/02/2016 | Flixfilm

Se Ascension på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Drama, Sci-Fi
Instruktør: N/A
Skuespillere: Tricia Helfer, Gil Bellows, Brian Van Holt, Andrea Roth
Spilletid: 231 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.2

Beskrivelse: Et halvt århundrede efter et amerikansk rumskibs opsendelse i 1963 rystes det af et mord, der truer med at afsløre hemmeligheder om ekspeditionens egentlige formål.


Se Ascension på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAscension havde premiere på Netflix Danmark den 5. februar, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ascension ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ascension herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ascension er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ascension stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar