Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ash vs. Evil Dead

Ash vs. Evil Dead

26/11/2018 | Flixfilm

Se Ash vs. Evil Dead på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Lucy Lawless
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Beskrivelse: 30 år senere vender dæmonjægeren Ash Williams tilbage for at kæmpe mod en ny Deadite-plage. Selvom han har mistet en hånd, kan han stadig sit kram.


Se Ash vs. Evil Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAsh vs. Evil Dead (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ash vs. Evil Dead (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ash vs. Evil Dead herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ash vs. Evil Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ash vs. Evil Dead (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar