Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ash vs. Evil Dead

Ash vs. Evil Dead

26/11/2018 | Ingen kommentarer

Se Ash vs. Evil Dead på Netflix

Indspilningsår: 2015–2018
Genre: Action, Comedy, Fantasy, Horror
Instruktør: N/A
Skuespillere: Bruce Campbell, Ray Santiago, Dana DeLorenzo, Lucy Lawless
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.5

Resumé: 30 år senere vender dæmonjægeren Ash Williams tilbage for at kæmpe mod en ny Deadite-plage. Selvom han har mistet en hånd, kan han stadig sit kram.


Se Ash vs. Evil Dead på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ash vs. Evil Dead (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 26. november, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ash vs. Evil Dead (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ash vs. Evil Dead herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ash vs. Evil Dead er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ash vs. Evil Dead (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar