Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ashby

01/01/2018 | Flixfilm

Se Ashby på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Tony McNamara
Skuespillere: Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts, Sarah Silverman
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Da en akavet ny elev får til opgave at skrive en skolestil, vælger han en gnaven nabo som sit emne og får et usædvanligt venskab.

Ashby havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ashby på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ashby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ashby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ashby, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ashby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar