Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Ashby

01/01/2018 | Flixfilm

Se Ashby på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy, Crime, Drama, Romance
Instruktør: Tony McNamara
Skuespillere: Mickey Rourke, Nat Wolff, Emma Roberts, Sarah Silverman
Spilletid: 100 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Da en akavet ny elev får til opgave at skrive en skolestil, vælger han en gnaven nabo som sit emne og får et usædvanligt venskab.


Se Ashby på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAshby havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ashby ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ashby herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ashby er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ashby stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar