Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks

Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks

01/02/2017 | Flixfilm

Se Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Denne film beskriver, hvordan utroskabs-datingsitet Ashley Madison blev hacket, og hvilke følgevirkninger offentliggørelsen af brugernes e-mails fik.

Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ashley Madison: Sex, Lies and Cyber Attacks er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar