Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ask the Doctor

Ask the Doctor

19/10/2018 | Ingen kommentarer

Se Ask the Doctor på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sandro Demaio, Shalin Naik, Renee Lim, Greg Larsen
Spilletid: 28 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.3

Resumé: Tre venlige læger deler ud af professionelle råd, afliver medicinske skrøner og afprøver den seneste behandling inden for allergier, diæter og søvn.


Se Ask the Doctor på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ask the Doctor (Spørg lægen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ask the Doctor (Spørg lægen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Ask the Doctor herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ask the Doctor (Spørg lægen) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ask the Doctor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar