Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ask the Doctor

Ask the Doctor

19/10/2018 | Flixfilm

Se Ask the Doctor på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: Sandro Demaio, Shalin Naik, Renee Lim, Caroline West
Spilletid: 28 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tre venlige læger deler ud af professionelle råd, afliver medicinske skrøner og afprøver den seneste behandling inden for allergier, diæter og søvn.Se Ask the Doctor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ask the Doctor (Spørg lægen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ask the Doctor (Spørg lægen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ask the Doctor:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ask the Doctor (Spørg lægen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ask the Doctor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar