Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ask the Doctor

Ask the Doctor

19/10/2018 | Flixfilm

Ask the Doctor på Netflix

Produktionsår: 2017–
Genre: Documentary
Instruktion: N/A
Skuespillere: Shalin Naik, Sandro Demaio, Renee Lim
Spilletid: 28 min
Land: Australia
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Handling: Tre venlige læger deler ud af professionelle råd, afliver medicinske skrøner og afprøver den seneste behandling inden for allergier, diæter og søvn.

Ask the Doctor (Spørg lægen) (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 19. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ask the Doctor på YouTube.Se Ask the Doctor på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ask the Doctor (Spørg lægen) (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ask the Doctor (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ask the Doctor, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ask the Doctor (Spørg lægen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar