Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ask the StoryBots

Ask the StoryBots

02/08/2019 | Flixfilm

Se Ask the StoryBots på Netflix

Indspilningsår: 2016–2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy, Family, Musical, Mystery
Instruktør: N/A
Skuespillere: Judy Greer, Erin Fitzgerald, Fred Tatasciore, Jeff Gill
Spilletid: 24 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Fem nysgerrige små væsner finder svar på børnenes største spørgsmål, f.eks. hvorfor det bliver nat, eller hvorfor vi skal børste tænder.


Se Ask the StoryBots på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Ask the StoryBots (SpørgeBotterne) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Ask the StoryBots (SpørgeBotterne) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Ask the StoryBots:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Ask the StoryBots (SpørgeBotterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ask the StoryBots (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar