Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Ask the StoryBots

Ask the StoryBots

02/08/2019 | Flixfilm

Ask the StoryBots på Netflix

Produktionsår: 2016–2019
Genre: Animation, Adventure, Comedy
Instruktion: N/A
Skuespillere: Judy Greer, Erin Fitzgerald, Fred Tatasciore
Spilletid: 24 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.4

Handling: Fem nysgerrige små væsner finder svar på børnenes største spørgsmål, f.eks. hvorfor det bliver nat, eller hvorfor vi skal børste tænder.

Ask the StoryBots (SpørgeBotterne) (Sæson 3) havde premiere på Netflix Danmark den 2. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Ask the StoryBots på YouTube.Se Ask the StoryBots på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Ask the StoryBots (SpørgeBotterne) (Sæson 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Ask the StoryBots (Sæson 3) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Ask the StoryBots, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Ask the StoryBots (SpørgeBotterne) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar