Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Askeladden – I Dovregubbens hall

Askeladden – I Dovregubbens hall

15/11/2020 | Flixfilm

Askeladden – I Dovregubbens hall på Netflix

Produktionsår: 1992–1993
Genre: Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Finn Schau
Spilletid: N/A
Land: Norway
Sprog: Norwegian
IMDb-karakter: 6.9

Handling: Da en prinsesse bliver kidnappet af en ond trold, begiver en bondeknøs og hans brødre sig ud for at redde hende, så de kan få dusøren og genopbygge deres hjem.

Askeladden – I Dovregubbens hall havde premiere på Netflix Danmark den 15. november, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Askeladden – I Dovregubbens hall på YouTube.Se Askeladden – I Dovregubbens hall på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Askeladden – I Dovregubbens hall ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Askeladden – I Dovregubbens hall stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Askeladden – I Dovregubbens hall, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Askeladden – I Dovregubbens hall er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar