Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asperger’s Are Us

Asperger’s Are Us

11/12/2016 | Flixfilm

Se Asperger’s Are Us på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: En komikergruppe på fire venner, der alle har autisme, forbereder et sidste show, før medlemmerne går hver til sit.


Se Asperger’s Are Us på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAsperger’s Are Us havde premiere på Netflix Danmark den 11. december, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Asperger’s Are Us ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Asperger’s Are Us herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Asperger’s Are Us er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asperger’s Are Us stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar