Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asphalt Burning

Asphalt Burning

26/12/2020 | Flixfilm

Se Asphalt Burning på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Action, Comedy
Instruktør: Hallvard Bræin
Skuespillere: Anders Baasmo Christiansen, Sven Nordin, Otto Jespersen, Kathrine Thorborg Johansen
Spilletid: 100 min
Land: Norway
Sprog: Swedish, Norwegian, German, English
IMDb-karakter: 5.1

Handling: Da Roys kommende bryllup katastrofebremses, tager han imod en udfordring fra en ny modstander om at kæmpe om sin bortløbne brud på den legendariske tyske Nürburgring.

Asphalt Burning (Børning 3) havde premiere på Netflix Danmark den 26. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Asphalt Burning på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Asphalt Burning (Børning 3) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asphalt Burning stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Asphalt Burning, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Asphalt Burning (Børning 3) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar