Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assassination Nation

Assassination Nation

25/06/2020 | Flixfilm

Assassination Nation på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Crime
Instruktion: Sam Levinson
Skuespillere: Odessa Young, Abra, Suki Waterhouse
Spilletid: 108 min
Land: United States, Canada
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 6.0

Handling: Fire highschool-veninder bliver ofre for et omfattende dataangreb, der afslører byens hemmeligheder. Deres gengældelse fører til kaos og blodbad.

Assassination Nation havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Assassination Nation på YouTube.Se Assassination Nation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Assassination Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assassination Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Assassination Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Assassination Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar