Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assassination Nation

Assassination Nation

25/06/2020 | Flixfilm

Se Assassination Nation på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Sam Levinson
Skuespillere: Odessa Young, Abra, Suki Waterhouse, Hari Nef
Spilletid: 108 min
Land: USA, Canada
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Fire highschool-veninder bliver ofre for et omfattende dataangreb, der afslører byens hemmeligheder. Deres gengældelse fører til kaos og blodbad.

Assassination Nation havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Assassination Nation på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Assassination Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assassination Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Assassination Nation, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Assassination Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar