Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assassination Nation

Assassination Nation

25/06/2020 | Flixfilm

Se Assassination Nation på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Action, Comedy, Crime, Drama, Horror, Thriller
Instruktør: Sam Levinson
Skuespillere: Odessa Young, Abra, Suki Waterhouse, Hari Nef
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Italian
IMDb-karakter: 5.9

Beskrivelse: Fire highschool-veninder bliver ofre for et omfattende dataangreb, der afslører byens hemmeligheder. Deres gengældelse fører til kaos og blodbad.


Se Assassination Nation på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAssassination Nation havde premiere på Netflix Danmark den 25. juni, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Assassination Nation ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Assassination Nation herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Assassination Nation er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assassination Nation stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar