Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assassinio Sul Tevere

Assassinio Sul Tevere

22/04/2021 | Flixfilm

Se Assassinio Sul Tevere på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: I den sjette film i den morsomme Nico Giraldi-krimiserie efterforsker den hårdkogte betjent mordet på en tyv, der fandt sted under et bandemøde.

Assassinio Sul Tevere havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Assassinio Sul Tevere på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Assassinio Sul Tevere ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assassinio Sul Tevere stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Assassinio Sul Tevere, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Assassinio Sul Tevere er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar