Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assassin’s Creed

Assassin’s Creed

28/12/2020 | Flixfilm

Assassin’s Creed på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Thriller
Instruktion: J.K. Amalou
Skuespillere: Danny Dyer, Martin Kemp, Robert Cavanah, Deborah Moore
Spilletid: 82 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: I denne filmatisering af det anmelderroste computerspil bliver en mand på dødsgangen reddet fra henrettelse af en mystisk organisation.

Assassin’s Creed havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Assassin’s Creed på YouTube.Se Assassin’s Creed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Assassin’s Creed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assassin’s Creed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Assassin’s Creed, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Assassin’s Creed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar