Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assassin’s Creed

Assassin’s Creed

28/12/2020 | Flixfilm

Se Assassin’s Creed på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Thriller
Instruktør: J.K. Amalou
Skuespillere: Danny Dyer, Amy Clare Beales, Martin Kemp, Robert Cavanah
Spilletid: 82 min
Land: UK
Sprog: English
IMDb-karakter: 3.8

Handling: I denne filmatisering af det anmelderroste computerspil bliver en mand på dødsgangen reddet fra henrettelse af en mystisk organisation.

Assassin’s Creed havde premiere på Netflix Danmark den 28. december, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Assassin’s Creed på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Assassin’s Creed ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Assassin’s Creed er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assassin’s Creed stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar