Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assault on Wall Street

Assault on Wall Street

15/10/2015 | Ingen kommentarer

Se Assault on Wall Street på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Uwe Boll
Skuespillere: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong, John Heard
Spilletid: 99 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Resumé: Da økonomien bryder sammen, går en New Yorker, der har mistet alt, til yderligheder for at få hævn over det, der er taget fra ham.


Se Assault on Wall Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Assault on Wall Street havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Assault on Wall Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Assault on Wall Street herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Assault on Wall Street er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assault on Wall Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar