Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assault on Wall Street

Assault on Wall Street

15/10/2015 | Flixfilm

Se Assault on Wall Street på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Action, Crime, Thriller
Instruktør: Uwe Boll
Skuespillere: Dominic Purcell, Erin Karpluk, Edward Furlong, John Heard
Spilletid: 99 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.0

Beskrivelse: Da økonomien bryder sammen, går en New Yorker, der har mistet alt, til yderligheder for at få hævn over det, der er taget fra ham.


Se Assault on Wall Street på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkAssault on Wall Street havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Assault on Wall Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Assault on Wall Street herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Assault on Wall Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assault on Wall Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar