Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Assault on Wall Street

Assault on Wall Street

15/10/2015 | Flixfilm

Se Assault on Wall Street på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Da økonomien bryder sammen, går en New Yorker, der har mistet alt, til yderligheder for at få hævn over det, der er taget fra ham.

Assault on Wall Street havde premiere på Netflix Danmark den 15. oktober, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Assault on Wall Street på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Assault on Wall Street ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Assault on Wall Street stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Assault on Wall Street, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Assault on Wall Street er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar