Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Astérix and Obélix: God Save Brittania

Astérix and Obélix: God Save Brittania

31/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Astérix and Obélix: God Save Brittania på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sammen med sin loyale følgesvend Obelix krydser den dristige galler Asterix kanalen for at hjælpe grandfætteren Antiklimax mod Julius Cæsar og de invaderende romere.


Se Astérix and Obélix: God Save Brittania på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Astérix and Obélix: God Save Brittania havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Astérix and Obélix: God Save Brittania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Astérix and Obélix: God Save Brittania herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Astérix and Obélix: God Save Brittania er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Astérix and Obélix: God Save Brittania stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar