Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Astérix and Obélix: God Save Brittania

Astérix and Obélix: God Save Brittania

31/10/2014 | Flixfilm

Se Astérix and Obélix: God Save Brittania på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Sammen med sin loyale følgesvend Obelix krydser den dristige galler Asterix kanalen for at hjælpe grandfætteren Antiklimax mod Julius Cæsar og de invaderende romere.

Astérix and Obélix: God Save Brittania havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2014 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Astérix and Obélix: God Save Brittania på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Astérix and Obélix: God Save Brittania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Astérix and Obélix: God Save Brittania stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Astérix and Obélix: God Save Brittania, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Astérix and Obélix: God Save Brittania er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar