Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Astérix and Obélix: God Save Brittania

Astérix and Obélix: God Save Brittania

31/10/2014 | Ingen kommentarer

Se Astérix and Obélix: God Save Brittania på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Sammen med sin loyale følgesvend Obelix krydser den dristige galler Asterix kanalen for at hjælpe grandfætteren Antiklimax mod Julius Cæsar og de invaderende romere.


Se Astérix and Obélix: God Save Brittania på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Astérix and Obélix: God Save Brittania havde premiere på Netflix Danmark den 31. oktober, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Astérix and Obélix: God Save Brittania ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Astérix and Obélix: God Save Brittania herunder:



Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Astérix and Obélix: God Save Brittania er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Astérix and Obélix: God Save Brittania stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.



    Skriv kommentar