Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Asterix at the Olympic Games

10/12/2017 | Ingen kommentarer

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Family
Instruktør: Frédéric Forestier, Thomas Langmann
Skuespillere: Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Alain Delon
Spilletid: 116 min
Land: France, Germany, Spain, Italy, Belgium
Sprog: French, Portuguese
IMDB-bedømmelse: 5.1

Resumé: To uheldige krigshelte og deres blindt forelskede ven tager til OL fast besluttet på at deltage og vinde en græsk prinsesses hjerte.


Se Asterix at the Olympic Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Asterix at the Olympic Games herunder:Fra premieredatoen (10. december, 2017) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Asterix at the Olympic Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar