Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asterix at the Olympic Games

Asterix at the Olympic Games

10/12/2017 | Ingen kommentarer

Se Asterix at the Olympic Games på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Frédéric Forestier, Thomas Langmann
Skuespillere: Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Alain Delon
Spilletid: 116 min
Land: France, Germany, Spain, Italy, Belgium
Sprog: French, Portuguese
IMDb-karakter: 5.2

Resumé: To uheldige krigshelte og deres blindt forelskede ven tager til OL fast besluttet på at deltage og vinde en græsk prinsesses hjerte.


Se Asterix at the Olympic Games på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Asterix at the Olympic Games herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asterix at the Olympic Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar