Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asterix at the Olympic Games

Asterix at the Olympic Games

10/12/2017 | Flixfilm

Se Asterix at the Olympic Games på Netflix

Indspilningsår: 2008
Genre: Adventure, Comedy, Family, Fantasy
Instruktør: Frédéric Forestier, Thomas Langmann
Skuespillere: Gérard Depardieu, Clovis Cornillac, Benoît Poelvoorde, Alain Delon
Spilletid: 116 min
Land: France, Germany, Spain, Italy, Belgium
Sprog: French, Portuguese
IMDb-karakter: 5.2

Handling: To uheldige krigshelte og deres blindt forelskede ven tager til OL fast besluttet på at deltage og vinde en græsk prinsesses hjerte.

Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) havde premiere på Netflix Danmark den 10. december, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Asterix at the Olympic Games på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asterix at the Olympic Games stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Asterix at the Olympic Games, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Asterix at the Olympic Games (Asterix og De Olympiske Lege) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar