Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » ‘Asterix’ bliver til Netflix-serie

‘Asterix’ bliver til Netflix-serie

03/03/2021 | Flixfilm

asterix netflix serieStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at de i samarbejde med den franske udgiver Hachette’s Les Editions Albert René laver den første animeret ‘Asterix’-serie nogensinde.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Første sæson vil filmatisere den klassiske historie ‘Asterix and the Big Fight’ hvor romerne efter konstant at være flove over Asterix og hans landsbykohorter, organiserer et slagsmål mellem rivaliserende galliske høvdinge og forsøger at fixe resultatet ved at kidnappe en druid sammen med hans meget tiltrængte trylledrik.

Animationsserien får premiere i 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix har fundet en særdeles kompetent mand til at styre serien. Alain Chabat, som stod bag ‘Asterix & Obelix: Mission Cleopatra’ fra 2002, vil nemlig instruere den nye serie, som bliver animeret i 3D.

‘Mission Cleopatra’ er blandt de mest succesfulde ‘Asterix’-film nogensinde og er den tredje mest indtjenende film i fransk filmhistorie, i følge Dominique Bazay, chef hos Netflix for original animation.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 21 – 2022)

Den første tegneserie med Asterix blev introduceret i 1961 og siden er der blevet udgivet 38 bind på 111 forskellige sprog og dialekter. Bind nummer 39 kommer senere på året. Det er naturligvis heller ikke første gang, at historierne bliver filmatiseret for der er faktisk blevet lavet hele 15 spillefilm siden 1967. Historierne om Asterix, Obelix, Idefix, Miraculix og alle de andre er især populære i Frankrig, Italien, Tyskland og Canada.

Planche Annonce Netflix VA
Skriv kommentar