Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Asterix: The 12 Tasks

Asterix: The 12 Tasks

02/07/2020 | Flixfilm

Se Asterix: The 12 Tasks på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Romerne vil vide, hvorfor gallerne er så stærke, og legionæren Delirium opdager hemmeligheden: trylledrikken. For at få fingre i den kidnapper romerne Miraculix.

Asterix: The 12 Tasks (Asterix indta'r Rom) havde premiere på Netflix Danmark den 2. juli, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Asterix: The 12 Tasks på YouTube.Se Asterix: The 12 Tasks på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Asterix: The 12 Tasks (Asterix indta'r Rom) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Asterix: The 12 Tasks stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Asterix: The 12 Tasks, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Asterix: The 12 Tasks (Asterix indta'r Rom) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar